^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Administracinė informacija

Matematikos savaitė

Kovo 18-22 dienomis mūsų gimnazijoje vyko matematikos savaitės renginiai. Tai jau yra gimnazijos tradicija, kad  ši  savaitė būna įvairi, įdomi ir turininga. Pirmadienis buvo parodų diena. Gimnazijos mokiniai kūrė darbus  tema „Erdvinių kūnų mozaika“. Visi šie nuostabūs darbai buvo eksponuojami antrajame aukšte. 

IIa ir IIc mokiniai dalyvavo viktorinoje „Linksmoji matematika“. Ją organizavo mokytoja Jurgita. Id ir IId mokiniai kūrė ir pristatė filmukus apie matematiką ir matematikus. Jiems vadovavo mokytoja Rima. Ia ir Id  matematikos pamokoje  pristatė skaičiaus istoriją. Pamoką vedė mokytoja Elvyra. Per IT pamoką, kurią vedė mokytoja Rita, Id mokiniai rašė funkcijų formules, kurios padės skaičiuoti figūrų plotus ir tūrius.

Ketvirtadienis buvo skirtas tarptautiniam matematikos konkursui „Kengūra - 2024”. Šį konkursą gimnazijoje organizavo  mokytoja Elvyra. Jame šiemet dalyvavo net penkiasdešimt penki gimnazijos mokiniai. Jie 75 minutes sprendė sudėtingas, loginio mąstymo reikalaujančias užduotis.

Matematinėje relaksacijoje dalyvavo ir gimnazijos mokytojai. Jie galėjo spręsti matematinius kryžiažodžius. Labai džiaugiamės tais, kurie  pabandė išspręsti.

Dėkojame visiems dalyviams.

                                                    Matematikos mokytoja R. Andriukonienė

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.