^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Olimpiados ir konkursai

Olimpiados ir konkursai – iššūkis ir galimybė pasitikrinti, įveikti ir ugdytis brandinančią patirtį. Mokinių gausa ir laimėjimai džiugina.

Anglų kalbos olimpiadoje „Kings“ iškovoti keturi pirmojo laipsnio diplomai.

Lietuvių kalbos ir literatūros Lietuvos ir užsienio mokyklų 9-12/I-IV gimnazijos klasių olimpiadoje gimnazistė Saulė iškovojo 10 vietą tarp 62 dalyvių. Gimnazistė Milda Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurse užėmė III vietą, o štai gimnazistė Elzė 55-ajame Lietuvos jaunųjų filologų konkurse buvo apdovanota III laipsnio diplomu, taip pat jos pjesė „Natiurmortai“ respublikiniame jaunųjų dramaturgų konkurse pelnė II vietą.

Molėtų gimnazijos mokiniai  puikiai pasirodė gamtos mokslų olimpiadose: Kajus Lietuvos mokinių  biologijos olimpiadoje apdovanotas III laipsnio diplomu.

Molėtų gimnazijos mokiniai tapo nominantais fotografijos konkursuose: Adelė savaitraščio „Žaliasis pasaulis“ fotokonkurse iškovojo III vietą, o štai Žygintas Lietuvos mokinių fotografijos konkurse „Gatvės kultūra ir sportas“ pelnė nominaciją už sporto ir kasdienybės įžvalgas.

Sėkmė lydėjo ir Molėtų gimnazijoms komandas: „Ekonova“ iškovojo II- ąją vietą „Žaliosiosios olimpiados“ renginyje, „MG“  pelnė I vietą Lietuvos gimnazijų viktorinoje „Piliečių valia“, krepšinio komanda „Molėtų gimnazija“ Lietuvos mokyklų žaidynių 3x3 krepšinio zoninėse varžybose iškovojo I vietą, komanda „Fata Morgana“ konkurse „Temidė“ iškovojo teisę atstovauti Utenos apskričiai respublikiniame ture.

Sveikiname nugalėtojus ir jų mokytojus. Didžiuojamės jų komandiniu darbu.

 

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.