^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Susitikimas su technologijų ir verslumo ambasadore

„Lietuvos Junior Achievement“ ir Women Go Tech tęsia kelionę per Lietuvą ir jau trečią kartą įgyvendina projektą #EmpoweringGirls, kurį remia The Coca-Cola Foundation.

Molėtų gimnazija taip pat prisijungė prie #EmpoweringGirls projekto, kurio tikslas - skatinti mokinių susidomėjimą technologijų,  inžinerijos ir verslo sričių galimybėmis, skatinti verslumą bei inovatyvų mąstymą. Su mokinių bendrovėmis susitiko EmpoweringGirls projekto inžinerijos direktorė Aliona Sosunova, dirbanti Vinted.

Aliona papasakojo apie savo karjeros kelią, sprendimų priėmimą ir baimių įveikimą. Jos, kaip projektų vadovės, judrios trenerės, komandos vadovės ir inžinerijos direktorės  patirtis leidžia įkvėpti žmones nuolat ieškoti geresnių būdų, kaip elgtis ir kurti geresnius produktus, įgyvendinti pokyčius su tikėjimu, motyvacija ir visos komandos įsitraukimu. Kaip sakė Aliona,  patirtis, kurią sukaupiau dirbdama su keliomis komandomis, išmokė mane galvoti ne tik apie tam tikras sistemas ir taisykles, bet ir apie mąstyseną, motyvaciją ir komandos vertybes ir tai yra mano aistra. Aliona ne tik pasidalijo mintimis apie  savo profesinį kelią, bet ir davė karjeros patarimų gimnazistams.

Tikimės, kad šio projekto technologijų  ir verslumo ambasadorių istorijos įkvėps mokinius dar drąsiau ir ryžtingiau rinktis savo karjerą be stereotipų ir lavinti reikiamus įgūdžius, kurie padeda jos siekti, tarp jų ir verslumo kompetenciją  „accelerator_x“ programos metu.

                                                                 Karjeros specialistė Valerija Mateikienė

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.