^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Karjeros ir verslumo pamoka

Lietuvos Junior Achievement kartu su partneriais Women Go Tech iniciatyva  įgyvendina tarptautinio Coca-Colos fondo finansuojamą projektą „Empowering Young Women for the Future of Jobs“, kurio metu Women Go Tech iniciatyvios moterys vyksta į mokyklas ir kalbasi su 9-12 klasių mokiniais apie savo karjeros kelią technologijų srityje, technologijų svarbą ir verslumo kompetencijų svarbą sėkmingai karjerai susikurti.

Molėtų gimnazijoje  lankėsi IT specialistė, el. prekybos skyriaus klientų aptarnavimo centro vadovė,   Women Go Tech programos alumna Judita Malininaitė, kuri Verslumo klasės gimnazistams pasakojo savo sėkmės istoriją, skatino mokinius pasinaudoti galimybe dar mokyklos suole vystyti svarbiausias XXI amžiaus kompetencijas: kūrybinį mąstymą, pasitikėjimą savimi, komunikaciją ir kt., dalyvauti Junior Achievement (ir ne tik) programose. Nors Juditos studijos nebuvo susijusios su IT (ji studijavo lietuvių filologiją ir estų kalbą), tačiau šiandien  ji dirba ne tik vadovaujamą IT darbą, bet programuoti moko ir vaikus. Pasak Juditos, IT dirba ne tik programuotojai.

Baigdama pamoką, Judita palinkėjo gimnazistams turėti svajonę, ją planuoti, nes neplanuojama svajonė ir lieka tik svajone. O mes padėkojome Juditai už nuostabią, naudingą ir labai motyvuojančią karjeros pamoką.

                                                                                       Karjeros koordinatorė V. Mateikienė

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.