^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Vyksta SEB ambasadorių programos moksleiviams pamokos

Molėtų gimnazijos Id klasės mokiniai Benjaminas, Kristupas  ir Adas, dalyvavę SEB ambasadorių programos moksleiviams, kurios tikslas - didinti mokinių finansinio raštingumo lygį, atrankoje ir, patekę į šį projektą,  pradėjo  mokytis  SEB banko nuotolinėse paskaitose bei gautomis žiniomis dalintis su kitais gimnazistais ir ne tik. Tad prasidėjo ambasadorių pamokų maratonas pas gimnazistus į klasių valandėles, ekonomikos pamokas, Molėtų progimnazijos aštuntokus.

Pamokų „Asmeninių finansų valdymo ABC“, „Kiekvienas gali pasiekti savo svajones“ metu vaikinai, patys mokydamiesi elgtis su savo asmeniniais pinigais, moko ir kitus, kaip planuoti asmenines lėšas, kaip susitaupyti neturint nieko, bet norint turėti. Jau vestos pamokos gimnazijos Ia, Ib, IIa, IIb klasėse, Molėtų progimnazijos 8b klasėje. Vaikinai ne tik dalijasi gautomis žiniomis ir savo patirtimi, bet tuo pačiu  renka metrus ir kopia į SEB ambasadorių programos moksleiviams Everestą, kurio aukštis 8849 m. Džiaugiamės, kad jie jau yra 2600 m aukštyje. Gimnazistai teigia, kad ambasadorių pamokos naudingos, duodančios daug patarimų, belieka tik pradėti žengti pirmą žingsnį į taupymą.

Dėkojame vaikinams už pamokas, dalijantis žiniomis ir sava patirtimi, kaip elgtis su asmeniniais finansais, kaip susitaupyti. Sėkmės jiems žengiant žingsnį finansinės laisvės link ir siekiant Everesto.


Projekto koordinatorė Valerija Mateikienė

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.