Naujienos

IId klasės vakaras ir naktis gimnazijoje

IId klasė su klasės vadove Valerija sausio 26 dieną organizavome vakarą su Molėtų gimnazijos alumnėmis, klasės vadovės buvusiomis auklėtinėmis, baigusiomis gimnaziją 2018 metais Rugile ir Gintare. Merginos papasakojo apie savo studijas, darbą, pasidalijo prisiminimais iš mokslų gimnazijoje, davė daug patarimų, kas svarbu besimokant gimnazijoje.

Buvo labai įdomu klausytis Gintarės, kuri po gimnazijos baigimo stojo į užsienio universitetą ir baigė turizmo ir aviacijos studijas, Rugilės, kuri Vilniaus universitete baigė ispanų kalbos studijas. Kartu žaidėme, juokavome, vėliau merginos padarė ekskursiją po gimnaziją, džiaugėsi atradusios stenduose savo laidą, savo nuotraukas iš įvairių konkursų. Atsisveikindamos merginos dėkojo už kvietimą, už sugrįžimą į gimnaziją tikėdamos, kad mūsų susitikimai tik dažnės.

Išlydėjusios  viešnias, tęsėme naktį gimnazijoje. Visi drauge žiūrėjome M.A.M.A. apdovanojimus 2024, žaidėme, kalbėjome, šokome. Naktis buvo smagi, kai kas užmigo po įspūdingo renginio per TV, o kai kas ir visai nemiegojo. Išsiskirstėme dėkodami vieni kitiems už buvimą kartu.

IId klasės mokinės Roberta, Ieva ir klasės vadovė Valerija