^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Laimėjimai „Po žvaigždėtu dangum“

Lapkričio 26 dieną mokiniai, besidomintys astronomija  ir kitais gamtos mokslais, iš įvairių Lietuvos mokyklų rinkosi į Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centrą, kur po kelerių metų pertraukos gyvai vyko  astronomijos viktorina „Po žvaigždėtu dangum“.

Šio renginio metu skatinamas ne tik mokinių kūrybiškumas, savarankiškumas ir saviraiška, bet ir darbas nepažįstamoje, iš kitų mokyklų sudarytoje iki šešių skirtingų Lietuvos mokyklų mokinių komandoje, siekiant bendro tikslo - kuo daugiau teisingai atlikti pateiktų užduočių. Atlikus komandines ir asmenines užduotis, vertinimo komisija susumavo kiekvienos komandos gautus taškus ir nustatė viktorinos  laimėtojus. Viktorinos nugalėtojai buvo apdovanoti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro I, II, III laipsnio diplomais, medaliais ir  atminimo dovanėlėmis.

Šioje viktorinoje dalyvavo keturios mūsų gimnazijos mokinės. Visos viktorinoje šauniai dirbo. Kiekvienas šios viktorinos dalyvis savaip laimėjo, nes kažką naujo sužinojo, išmoko ar patobulino praktinius įgūdžius astronomijos srityje.

Džiaugiamės ir sveikiname mūsų mokyklos gimnazistes II  ir III vietos laimėtojas Deimantę ir Gabiją.

Linkime sėkmės kitais metais.

Fizikos mokytoja Irena

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.