^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Naujienos

Europos kalbų dienos veiklos gimnazijoje

Rugsėjo 26 dieną mūsų gimnazijoje buvo paminėta Europos kalbų diena. Organizuotų veiklų tikslas - paskatinti kalbų mokymosi įvairovę, ugdyti pagarbą visoms Europos kalboms, regionų ir tautinių mažumų kalboms.

Aktyviausi buvo pirmokai. Jie  papuošė mokyklą savo kūrybiniais darbais. Šie mokiniai taip pat nustebino savo aktyvumu ir sumanumu renginyje ,,Dainuojame karaoke užsienio kalbomis“. Buvo linksma ir smagu. Dėkojame dailės mokytojai Eglei ir muzikos mokytojai Rūtai už integruotas veiklas.

Antrokai kūrė eilėraščius  ,,Aš esu“  anglų, rusų, vokiečių  kalbomis. Geriausi darbai buvo demonstruojami stenduose gimnazijos koridoriuose. III-IV klasių  mokiniai rašė esė gimtąja ir užsienio kalbomis vertimo konkursui, kurį organizavo Valstybės institucijų kalbų centras bei Sostinės vaikų ir jaunimo centras. Apdovanojimų renginį globoja LR Seimo pirmininkė. Rezultatų laukiame. Pirmadienį, visų užsienio kalbų pamokų metu, vyko  žaidimai, viktorinos, kūrybinės užduotys. 

Mūsų organizuoti renginiai paskatino mokinius mokytis užsienio kalbų įdomiai, kūrybingai ir lengvai: su muzika, su menu, su poezija.

Užsienio kalbų metodinė grupė

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.