Naujienos

Molėtų bibliotekos filosofijos skaitykla

Rugsėjo 1 d. įvyko Molėtų viešosios bibliotekos Virtualios filosofijos skaityklos atidarymas. Ši skaitykla bibliotekoje veiks jau 5-ąjį sezoną. Gimusi griežtų karantino suvaržymų metu Virtuali filosofijos skaitykla tapo platforma, kurioje žmonės, nepriklausomai nuo jų išsilavinimo, amžiaus, profesijos, gyvenamosios vietos, gali susitikti tam, kad padiskutuotų įvairiomis filosofinėmis temomis. Virtualios filosofijos skaityklos kuratorė – prof. Lina Vidauskytė.

Virtuali filosofijos skaitykla vyks kiekvieną rudens pirmadienį. Skaitytojų laukia dar dvi profesionalių filosofų paskaitos ir 10 susitikimų, kurių metu bus aptariami savaitės skaitiniai. Kiekvieną savaitę dalyviai gaus skaityklos kuratorės, filosofės prof. Linos Vidauskytės parinktą tekstą, kuris bus pristatomas ir aptariamas pirmadienį virtualaus susitikimo metu.

Kviečiame visus susidomėjusius prisijungti prie Virtualios filosofijos skaityklos, kuri yra nemokama, neįpareigojanti (kiekvienas dalyvis pasirenka pats, ar jis nori aktyviai dalyvauti diskusijoje, ar nori pasiklausyti kitų), bet neabejotinai praturtinanti ir skatinanti pamąstyti apie įvairius dalykus, procesus ir reiškinius kitu kampu. Molėtų gimnazija yra projekto partnerė.

Registracija į skaityklą: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Užsiregistravę gausite savaitės tekstą ir nuorodą pirmadienio prisijungimams.

Molėtų viešosios bibliotekos informacija