^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Naujienos

Naujos galimybės su „Ateities inžinerija“

Siekdami stiprinti integruotą inžinerijos, kūrybingumo ir verslumo kompetencijų sisteminį ugdymą, tam panaudojant VILNIUS TECH nuotolinio ugdymo platformą „Ateities inžinerija“ (AI), Molėtų gimnazija ir VILNIUS TECH pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Bendradarbiaujant bus siekiama stiprinti mokinių švietimą ir neformalųjį ugdymą šiuolaikinės inžinerijos, technologijų, tiksliųjų ir gamtos mokslų, kūrybingumo bei verslumo srityje, ypatingą dėmesį skiriant mokinių savarankiškai projektinei veiklai šioje srityje skatinti. Bus sudaryta galimybė gimnazijos mokiniams ir mokytojams dalyvauti platformos remiamose projektinių darbų ir kitose neformaliojo švietimo veiklose, konsultuotis projektinių darbų vykdymo klausimais; viešuose projektinių darbų pristatymuose. Birželio 12 dieną Molėtų gimnazijos mokiniai kartu su gimnazijos direktore R. Guobiene, chemijos mokytoja R. Nariūnaite buvo pakviesti pasižvalgyti  5-ojo sezono pavasario sesijos mokinių projektinių darbų pristatyme VILNIUS TECH. Projektiniai darbai pateikti iš šių sričių: „Finansai ir verslas“, „Išmanioji inžinerija“, „Taikomoji informatika“, „Statyba praktiškai“, „Ateities miestas: darnus pastatas“, ,,Ateities miestas: aplinkos apsauga“. Mūsų gimnazijos komanda domėjosi mokinių projektinių darbų tematika, klausėsi pristatymų, turėjo galimybę pakalbinti projektų autorius ir pasimokyti iš jų drąsos ir siekio kurti, konstruoti, tyrinėti kartu su savo mokytojais ir VILNIUS TECH dėstytojais.

Tikėkimės, kad šis bendradarbiavimas bus naudingas ir prasmingas mūsų gimnazijos  mokiniams, rengiant projektinius darbus.

                                                             Direktorė R. Guobienė

  

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.