^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Naujienos

Renginio „Mes – laisvi“ akordai

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena - viena iškiliausių Tautos ir Valstybės datų.

Kovo 10 dieną visa Molėtų gimnazijos bendruomenė, pasipuošusi trispalve atributika,  rinkosi į šventinį renginį „Mes – laisvi“.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventės proga nuoširdžius ir šiltus sveikinimo žodžius tarė gimnazijos direktorė Rimutė Guobienė  „Trisdešimt dveji atkurtos nepriklausomybės metai – tai Lietuvos ir kiekvieno mūsų istorija, pasididžiavimas ir džiaugsmas, laisvės branda, tvirtas apsisprendimas eiti demokratijos keliu, tvirtas žinojimas, kad valstybę auginame kasdien ir kiekvienas! Švęsdami atkurtos Nepriklausomybės dieną, prisimename tuos, kurių laisvei iškilo grėsmė. Palaikome ir remiame ukrainiečių tautą ryžtingoje kovoje už laisvę. Ukrainiečių tautos drąsa, ištvermė, patriotizmas stiprina tikėjimą, kad laisvės neužgesinsi, ji labai brangi, laisvė gyva“. Gražiausi sveikinimai mūsų šaliai sklido iš mokinių tarybos narių.  Skriejo kiekvienos klasės mokinių palinkėjimai Lietuvai, kad pakilus iš pančių kadais, visada laisvėj gyventų. Skambat muzikai, visi Lietuvą pasveikino ritminiu šokiu. Pasipuošę Lietuvos vėliavos spalvomis, renginio dalyviai patraukė į stadioną, kur dalyvavo Molėtų rajono kūno kultūros ir sporto centro kartu su partneriais organizuotame Laisvės ėjime – „Įveik savo laisvės ratą“, skirtame Lietuvos Valstybės ir Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienoms paminėti. Renginio dalyviai, įveikę ratą, apdovanoti prisiminimo medaliais. Ačiū Molėtų rajono kūno kultūros ir sporto centrui už juos.

Vėliavos spalvų plazdėjimas, linkėjimai mums ir Lietuvai sukūrė šventišką nuotaiką kiekvieno bendruomenės nario širdyje. Tokie renginiai pasėja žmonių širdyse tikrojo patriotiškumo sėklą, įpareigoja būti atsakingais Lietuvos piliečiais, suvokiančiais laisvės ir nepriklausomybės prasmę.

 

Direktorės pavaduotoja ugdymui Genovaitė Marcinkėnienė

Adelės Grigaitės ir Jolantos Liubeckaitės nuotraukos

       

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.