^Atgal į viršų

Molėtų gimnazija

Naujienos

Gimnazijoje posėdžiavo Tėvų komiteto nariai

Po gana ilgos, pandemijos įtakotos pertraukos, Molėtų gimnazijoje viešėjo Tėvų komiteto nariai, kurie kartu su direktore Rimute Guobiene aptarė einamuosius klausimus, siūlė idėjas, džiaugėsi ilgai lauktu susitikimu.

Guobienė pasveikinta su dar viena kadencija direktorės pareigose – palinkėta sveikatos, stiprybės, pasidžiaugta atsinaujinusia įstaiga, patogiomis erdvėmis mokiniams, modernia įranga aprūpintomis klasėmis.

Direktorė Tėvų komiteto nariams pristatė Molėtų gimnazijai pervesto gyventojų pajamų mokesčio (GPM) sumą bei gautų lėšų panaudojimą, kurio poreikį nusprendžia visa mokyklos bendruomenė. Taipogi susitikimo metu kalbėta apie mokinių maitinimą, tėvų susirinkimus, išreiškiant nuomonę, kad trikampiai susirinkimai yra naudingesni nei bendrieji.

Guobienė paragino tėvus aktyviau dalyvauti gimnazijos psichologės rengiamuose nuotoliniuose seminaruose, tėvų komiteto narė, bibliotekininkė Vida Juknevičienė informavo apie knygų poreikį, kviesdama padovanoti grožinės literatūros gimnazistams, kalbėta apie per sunkias kuprines ir kaip išspręsti knygų nešimąsi į namus, diskutuota, kaip tėvai galėtų kuo aktyviau įsilieti į mokyklos veiklas, kaip būtų galima padėti vaikams apsispręsti dėl būsimų studijų krypties pasirinkimo.

Galiausiai tėvams aprodytos atnaujintos gimnazijos erdvės, kurių neabejotinai galėtų pavydėti bet kuri mokymo įstaiga.

 

 

 

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.