Naujienos

SEB ambasadorių programos moksleiviams kelionė prasideda

Molėtų gimnazijos Id klasės mokiniai Benjaminas, Kristupas ir Adas dalyvavo SEB ambasadorių programos moksleiviams, kurios tikslas didinti finansinio raštingumo lygį Lietuvoje,  atrankoje ir, patekę į šį projektą, lapkričio 10 dieną vyko į programos atidarymo renginį SEB banke, Vilniuje. Renginio metu po sveikinimo kalbų apžvelgta programa, pristatytas SEB bankas, banko prekės ženklas, klausytasi pranešimo apie viešąjį kalbėjimą, sužinota, kaip kalbėti, kad išgirstų, atsakyta į mokinius dominančius klausimus. Jaunieji antrepreneriai Damiras ir Eligijus iš Mažeikių pristatė savo sukurtą produktą Brailiant.

Vaikinai turėjo galimybę susipažinti su kitų gimnazijų mokiniais, pamatyti banko pagrindinę būstinę, gyvai susitikti su mentoriumi, programos organizatoriais.

Benjamino, Kristupo ir Ado laukia išties didelis iššūkis. Kartą per mėnesį jie dalyvaus pagrindinėje virtualioje paskaitoje ir papildomoje paskaitoje  jų asmeniniam tobulėjimui. Ir tuo, ką išgirs, ką išmoks, dalinsis skaitydami paskaitas gimnazistams. Taip vaikinai rinks metrus ir kops į SEB ambasadorių programos moksleiviams Everestą, kurio aukštis 8849 m. O su jais kartu kops kuruojanti šį projektą mokytoja Valerija.

Iš renginio grįžome kupini gerų įspūdžių, pakylėti, motyvuoti, užsidegę veikti ir laimėti. Nekantriai laukiame lapkričio 16 dienos - pirmos virtualios paskaitos „Asmeninių finansų valdymas“.

Linkime vaikinams sėkmės žengiant žingsnį finansinės laisvės link ir siekiant Everesto.

                                                                                       Valerija Mateikienė